Hampaiden valkaisu

Mikä on hampaiden LED-valkaisu

Hampaiden valkaisu on hoito joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäymät LED-laservalon avulla. Yleisimmät hampaiden tummentuvia aiheuttavat syyt ovat ikä, ruokien väriaineet, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakka, liika fluori, tietyt antibiootit sekä tiettyjen lääkkeiden säännöllinen pitkäaikainen käyttö.

Karbamiidiperoksiidi hampaiden valkaisu on turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet eivät vahingoita hampaita tai ikeniä.

Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. Jos haluat pitää hampaat aina valkoisina, uusi käsittely n.6 kuukauden välein.

Led-laservalo aktivoi valkaisugeelin joka sisältää karbamiidiperoksiidiä. Tällä tekniikalla voidaan saavuttaa 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. 

Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia, kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini, ketsuppi, marjat yms., älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista dieettiä (väritön) seuraavan 24 tunnin aikana valkaisun jälkeen.

LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia mutta ei suositella tehtäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, henkilöille joilla on valoherkkyys, kemoterapiahoidot kesken, melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa.

Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Hampaiden valkaisun jälkeen on ensiarvoisen tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita, jotta vaalentuneet hampaat eivät värjäydy mistään ruoka-aineesta ja/tai tupakkatuotteesta:

2 tuntia valkaisusta

  • syömättä ja juomatta (veden nauttiminen on sallittua!)

Seuraavat 48 tuntia

  • Ei tupakkaa, eikä nuuskaa
  • Ei happamia tai värjääviä ruoka-aineita (kahvi, tee, vahva kaakao, colajuomat, punaviinit, tummat mehut, salmiakki, lakritsa, suklaa, soijakastike, punajuuri, ketsuppi, mustikka, mausteiset ruuat, viinimarjat, sitrushedelmät jne.)

Seuraavan kahden viikon aikana

  • Vältä värjääviä suuvesiä
  • Tarkkaile värjäävien aineiden käyttöä ja huuhtele suuta vedellä värjäävien tuotteiden nauttimisen jälkeen
  • Ylläpitääksesi kaunista hymyä, käytä valkaisun jälkeen kemiallisesti värjäymiä poistavaa hammastahnaa kuten Opalescence, Yotuel tms. Valkaisun jälkeen saattaa esiintyä ohimenevää vihlontaa 1-2 vuorokauden ajan. Mikäli vihlonta on voimakasta, voit ottaa särkylääkkeen.
  • Toisinaan hampaisiin tulee kirkkaita laikkuja ja kirjavuutta, väri tasaantuu tavallisesti kahden viikon sisällä.