House of lola

House of Lola on Ruotsalainen 2008 perustettu yritys. Suomeen Lola rantautui 2014.

House of Lola valmistaa ihania, laadukkaita ja monikäyttöisiä vaatteita kaikenkokoisille naisille. Yrityksen kantavia periaateita ovat ekologisuus ja eettisyys. Tehtaat sijaitsevat Euroopassa, Lolan vaatteita ja kankaita valmistetaan Liettuassa, Turkissa ja  Portugalissa.

Lolan vaatteissa keskeistä on helppo yhdisteltävyys, sekä loistavat leikkaukset. Vaatteet on todellakin suunniteltu tavallisille naisille, ja juuri loistavat leikkaukset malleissa pitävät huolen siitä, että juuri oikeat "kurvit" korostuvat. Lolan vaatteissa on älyttömän helppo olla ja tuntea itsensä naiselliseksi.

Monet Lolan vaatteista käyvät niin arki-, kuin juhlakäyttöön, sama vaate talveen, sekä kesään, kuten vaikka oma ehdoton suosikkini make a wish dress. Kesällä sandaalit kaverinaan ja talvella leggarit ja bootsit. 

Make a wish dress
Make a wish dress

VARAA OMAT LOLA KUTSUT! 

EMÄNTÄNÄ SAAT EMÄNNÄNEDUT, -20% YHDESTÄ TUOTEESTA + EXTRAETUJA. KUTSU KAVERIT JA NAAPURIT, SEKÄ SUKULAISET MUKAASI JA TULKAA VIETTÄMÄÄN YHTEISTÄ ILTAA IHANIEN JA LAADUKKAIDEN LOLA VAATTEIDEN PARISSA. PULLAT KAINALOON, OSTOHOUSUT JALKAAN, JA TERVETULOA ,)

Lolan vaatteisiin voit tutustua www.houseoflola.fi

Mallisto uudistuu taas syksyllä, favoritet tietysti jäävät ;)

Kysy lisää, 0400 609047


LOLA TARINA

Lolan olemassaololle on syynä se, että me - Lottis ja Anna - rakastuimme platonisesti toisiimme ja yhdessä työskentelemiseen. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä työtä yhdessä ja sellaisella tavalla kuin me itse halusimme. Keskipisteessä rakkaus, ilo ja sisukkuus. Ainoa oikea polku meille oli oman yrityksen perustaminen ja ahkera, iloinen ja ehkä vähän naiivikin yrittäjyys. Tavoitteemme olivat korkealla jo heti alussa: yrityksen piti kasvaa, sillä halusimme matkallemme mukaan paljon ihastuttavia ihmisiä. Muoti oli pienin yhteinen nimittäjä, joten siitä tuli se meidän juttumme.
Meiltä kysytään usein, miten keksimme nimen House of Lola. Jotkut uskovat sen olevan anagrammi nimistämme Lottis ja Anna, mutta se ei pidä paikkaansa. Ensinnäkin Lola on meistä ihana nimi! Se on tyttömäinen mutta kuitenkin niin upea, että se herättää kaksilahkeistenkin uteliaisuuden: onko Lola 50-luvun pin up -tyttö vai ihan tavallinen äiti? Meistä on hauskaa, ettei vastausta oikein voi tietää. Lola oli matkassamme jo pitkän aikaa työnimenä, joka odotti mahdollista tulevaa projektia. Ja koska teemme työtä vaatteiden ja muodin parissa, haaveilimme, että meillä olisi kokonaan oma muotitalo - House of Lola.

www.houseoflola.fi