Lash lift

Ripsien tyvikohotus (lash lift) 

Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka lisää nostetta ja volyymiä ripsiisi. Tyvikohotus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja sopii hyvin sinulle, joka haluat pidemmät ripset, mutta et ripsienpidennyksiä. 
Ripset taivutetaan juuresta, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pitkiltä ja katse avoimelta.  Ripset voi samalla kertaa värjätä, jolloin saat niihin ihanan tumman värin. Vaikutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan tehdä uudelleen. Lash liftilla saa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin.

Superboost on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille volyymia ja kiiltoa. Tuote sisältää B5-vitamiinia, keratiinia ja hyaluronihappoa.

Laminointi -vitamiineja ja aminohappoja sisältävä aine, mikä varmista Lash superboost- seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suoja luomalla niihin ulkoiselta rasituksesta suojavan pinnan.

Lash Lift sopii sinulle, jos:

  • Omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
  • Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvavat alaspäin
  • et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksestä
  • Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle

Kotihoito-ohjeet:

Ripsiä ei tule kastella 24 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uimista tulee välttää 48h käsittelyn jälkeen. Lash Liftin kanssa saa käyttää normaalisti meikkiä ja ripsiväriä. Kaikki meikinpoistoaineet ovat kestotaivutetuille ripsille sallittuja.  

Lashlift superboost (ent botox)

Erityistuotteemme Lamination Superbooster on uuden sukupolven Lash Botox. Sen levitys on turvallista ja helppoa. Kun Lash Botoxin käyttöön tarvittiin esilämmitys ja neula, uusi Lamination Superbooster on pakattu kuin huulikiilto. 

Koska Lamination Superbooster on todella kätevä ja 100% turvallinen, suosittelemme sitä myös asiakkaille kotikäyttöön. Sen käyttö on hyvä tapa ylläpitää Lash liftin tuloksia raviten samalla ripsiä, lisäten syvyyttä, kiiltoa ja volyymia. Tuote sisältää B5-vitamiinia, keratiinia ja hyaluronihappoa mikä auttaa kosteutta pääsemään ripsen sisään saaden sen näyttämään täyteläisemmältä ja terveemmältä. Tuotetta tarvitsee lisätä vain kolmesti viikossa, eikä sitä tarvitse poistaa meikinpoistoaineella, koska se liukenee ripsistä pois itsekseen.